Partnerstwo Wokół Trójgarbu - II etap

Program Operacyjny Kapitał Ludzki

Projekt finansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego ze środków Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Poddziałanie 8.1.2

Specjalista ds. monitoringu, opiekun grup
Łukasz Jędrusik
e-mail: lukasz@fee.pl

aktualności

Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Partnerstwo Wokół Trójgarbu
31.05.2012

Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Partnerstwo Wokół Trójgarbu 29 maja w Czarnym Borze odbyło się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia „Partnerstwo Wokół Trójgarbu”. Na spotkaniu poruszono bardzo ważne kwestie dotyczące działalności Stowarzyszenia na rok 2012 oraz kierunku tych działań. Punktem głównym dyskusji były plany związane z przejęciem i prowadzeniem punktu przedszkolnego w Starych Bogaczowicach. Zebrani przedstawili również pomysły na realizację małych projektów. Na zebraniu uchwalono wysokość składek członkowskich, przyjęto Regulamin Obrad Walnego Zgromadzenia, regulamin Komisji Rewizyjnej i Regulamin Pracy Zarządu Stowarzyszenia. Zaplanowano kolejne Walne Zgromadzenie na II połowę września 2012. Spotkanie przebiegało w miłej atmosferze, przewodniczył Prezes Stowarzyszenia Pan Tomasz Fąka.

Współpraca